diumenge, 30 d’octubre del 2022

CAPÍTOL 3.- La Nori, la gata més desitjada de la casa

Bon dia a tots! Què tal us va? Espero que molt bé i també espero que tingueu moltíssimes ganes de llegir un nou post sobre els vostres gats preferits! 

Continuant amb l'ordre que jo mateix vaig establir, avui em toca parlar sobre la Nori. Comencem?

Foto: Dídac Pech

LA RELACIÓ NORI - FAMÍLIA

Com suposo que ja sabreu, la Nori ha sigut una gata d'allò més mona i sociable, no ha tingut mai cap prejuici amb ningú i sempre s'ha deixat tocar, i no ha canviat res en aquests anyets. Bé... algun canvi si que ha hagut com, per exemple, cada matí mentre el meu pare esmorza ella també menja pernil dolç, i li flipa!! A part, durant l'hivern de l'any passat, vam comprar una manteta i mentre veiem la televisió sempre es pujava, i no li agradava pas quan l'intentaves treure... haviam que passarà aquest Nadal!

"Quin aburriment de sèrie!"

Però bé, de tant en quant també puja sobre el meu germà, damunt meu o al costat de la meva mare molestant. I té temporades... moltes temporades.
L'any passat va recuperar temporada de pujar-se a les esquenes dels altres. Dit així sembla molt divertit, però no és tant quan et clava les urpes per escalar...

Val la pena el dolor de l'escalada?

Encara que la Nori no hagi canviat tant com els altres, ha anat canviant per temporades, agafant costums que pot ser només li duren una setmana o diversos mesos. 

Foto: Dídac Pech


Escrivint aquest post, m'he donat compte de que tant amb el de l'Aki com el de la Chi només vaig parlar de la seva relació amb mi. Crec que us ho dec, així que el dilluns 30, aprofitant que és la Castanyada, us faré un post de regal! Il·lusionats?

"SII!!!"

Dit això, crec que ja no fa falta dir res més avui. Bé, si... de fet és una pregunta per a vosaltres. De què us agradaria que anés escrivint? 

Ara sí, m'acomiado de vosaltres!

FINS LA PRÒXIMA, "MARRAMIAU"!

Foto: Dídac Pech



2 comentaris: