diumenge, 9 d’octubre del 2022

CAPÍTOL 1.- L'Aki, el mascle de la casa!

Bon dia a tots! Com esteu? Jo content perquè és diumenge! I, si és diumenge, que hi ha? Exacte, un nou post dels nostres gatets preferits!

Tal com us vaig prometre, aquesta setmana parlaré sobre l'Aki.

Foto: Dídac Pech


LA RELACIÓ AKI - DÍDAC:

L'Aki, com bé sabreu, és molt tímid, però quan li agafa confiança a algú potser terriblement carinyós i irresistible. Això em va passar a mi durant el primer confinament. 

Tot va començar un dia que estava parant la taula per a sopar quan, de sobte, em va fer un "Meeeoou!" lligat amb una postura moníssima. És clar, jo no em vaig poder resistir i el vaig tocar molta més estona de lo normal! El vaig mimar tant que, cada cop que em veia al parar taula, volia que el toqués. 

"Toca'm, toca'm!"

Això s'anava repetint fins que un dia, que portava presa al desparar la taula, va baixar de la butaca i em va acompanyar fins la cuina. Ho va anar repetint i, encara avui en dia, ho continua fent. 

Un dia, ell em va voler fer un regal. Em va regalar un fet que volia que passés des de feia anys. Mireu:

Miracle!!

Des de fa uns dos anys que m'he encarinyat amb ell, i cada vegada la nostra relació és molt millor. És veritat que és un gat tímid, però si t'agafa confiança pot ser un gran amic i company!





L'AKI JUGANER:

Ara el nostre gat ha descobert una nova manera de jugar: s'amaga sota els llençols del llit i espera que juguem amb ell com de costum. Es torna boig!




Bé, per avui ja està bé de parlar de l'Aki, que sinó hem quedo sense idees pels pròxims posts! Algun dia us parlaré de les aventures de l'Aki caçador... 



Ara sí, em sap molt greu, però m'acomiado de vosaltres!

FINS LA PRÒXIMA, "MARRAMIAU"!


"Pel títol de reina de la selva,
jo seré la següent!
"





2 comentaris: