diumenge, 2 d’octubre del 2022

NOVA TEMPORADA, MOLTES NOVES FOTOS!!

Quant de temps! Que tal esteu tots? Jo avui estic molt content perquè he decidit d'una vegada per totes tornar a publicar, però aquesta vegada de debò. Si no hi ha cap imprevist, cada diumenge tindreu un nou post amb fotos dels nostres 3 gatets... bueno, de gatets res!

Bé, primer us faré un breu resum d'aquests últims anys per poder reprendre el camí d'aquesta aventura felina.


NORI:

La Nori ja té 9 anys! És increïble lo ràpid que passa el temps! Segueix igual de boja, i per desgracia encara no té seny, però segueix igual de mona... mireu-la!

La Nori us saluda! Miau miau!
La Nori us saluda!
"Miau miau!"
Durant aquests anyets no ha canviat gens: segueix juganera, molt mona i molt sociable. El que sí que ha canviat és l'Aki.


AKI:

L'Aki és el que més ha canviat, trobo jo, a millor. Ara és més sociable, bastant més. Que jo recordi, va començar a canviar durant el primer confinament de tots, però millor no recordar aquells temps...

Encara així, continua igual de tendre que sempre! 

"Estic reflexionant sobre aquestes
paraules abans de fer la migdiada"
Bé, ara ja us he presentat l'Aki i la Nori, per tant, és el torn de la... No em digueu que heu oblidat el seu nom, va!


CHI
Ai ai la Chi. La Chi porta des del confinament volent que la toquem cada segon. De fet, ara estic escrivint mentre l'estic tocant! 
Sí que és veritat que està molt bé, m'agrada molt que demani que la toqui, però hi alguns dies que m'acabo cansant perquè no em deixa fer res... però encara així, segueix sent la nostra Chi, la gata atigrada de la família. Guaiteu-la!

"Sóc la més mona! O no?"



Bé, ara ja us he "presentat" els 3 gats, però he fet tant sols una breu presentació. Durant aquest primer més d'octubre us faré un post per gat, per poder explicar molt més com estan ara i que han estat fent durant aquests anyets.

Dit això, només em fa falta acomiadar-me i fer-vos un petit avançament del que us espera la setmana que ve!

FINS LA PRÒXIMA, "MARRAMIAU"!



"Què diu aquest de que seré el primer?"


2 comentaris: