diumenge, 30 d’octubre del 2022

CAPÍTOL 4.- Les caixes i els gats

Bon dia a tots i a totes al nostre blog de gats! 

Com ja he acabat de fer-vos aquests minis resums d'aquests diversos anys de l'Aki, de la Chi i de la Nori, ja tinc completa llibertat per a escriure posts que em vinguin de gust. Això si, si voleu que escrigui sobre algun tema m'ho feu arribar com a comentari al post.

Dit això, m'agradaria presentar-vos el tema d'avui: les caixes. Sense més preàmbuls, comencem!

El Ying i el Yang.


LA RELACIÓ GATS - CAIXES

Si vols adoptar un gat, si o si has de tenir una caixa a mà, no importa que sigui gran o petita, ja que sempre acaben dins i passen moooolt temps... jo sóc un testimoni.

Havia dit que cabria i
he capigut!

Nosaltres aquí a casa en tenim 3, de caixes, però els tres se les van tornant, sobretot depenent de l'estació i de la temporada que tinguin. El que els torna bojos de debò es explorar i conquerir una d'aquestes, encara que potser després de dos dies ja s'hagin cansat o bé l'hagin destrossat, ja que a vegades juguen un xic massa o mosseguen els laterals...



Dit això, contempleu aquestes fotografies, que veureu de tot!

Sembla que la Chi també
vol la caixa...

Ja ho havia dit... dona igual si són petites!


"ZZZ...ZZZ..."

"Ups... s'ha trencat..."


Com podeu veure, siguin grans o petites sempre acaben entrant. Tinc moltes més fotografies dels gatets dins les caixes i tranquils, que aniré penjant alguna de tant en quant...












Ara sí que, per avui, ja està tot. Recordeu que demà tindreu l'especial de Castanyada que servirà com a compensació (mirar el Capítol 3).

Dit això, m'acomiado de vosaltres!

FINS LA PRÒXIMA, "MARRAMIAU"!

"Ui... crec que això no és pas una caixa..."

2 comentaris:

  1. M'ha encantat això de les caixes!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres com m'alegra!! La veritat és que em semblava un bon tema abans d'escriure el post, però després el resultat m'ha semblat una mica fluix.
      Moltes gràcies!!

      Elimina